strava na autocesti

Ulična utrka krenula krivo. Svjedoci: ‘Kako li je samo vozač preživio, letio je 50 metara u zrak‘

Policija vjeruje da je vozač razbijene Corvette sudjelovao u uličnoj utrci sa srebrnim Ford Mustangom

Ostaci Corvette

Ne viđa se često: dijelovi sportskog Chevroleta Corvette C7 Z06 razbacani posvuda na mjestu sudara na autocesti na Floridi. Policija vjeruje da je to bio rezultat ulične utrke dvaju automobila. Pritom je prava sreća da je vozač Corvette preživio, iako s teškim ozljedama.

Nesreća se dogodila na državnoj autocesti 200 gdje su odmah poslane vatrogasne ekipe u subotu ujutro kad su naišle na zaista stravične posljedice nesreće.

image

Ostaci Corvette

Vozač koji je bio jedini putnik u Corvetti navodno se katapultirao 50 metara u zrak, tvrde očevici, a hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu s teškim traumama cijelog tijela.

Pritom olupina izgleda više kao rezultat eksplozije, barem sudeći prema fotografijama koje je na Facebook postavila vatrogasna služba okruga Marion.

Svjedoci koji su nazvali hitnu pomoć rekli su da je sportski automobil iznenada skrenuo s ceste, zaletio se u drugi auto, električni stup i na koncu u drvo pri čemu se razbio na komade.

Prema izjavi policajaca koji su dobili informacije od ljudi iz lokalnih novina Ocala Star Banner, Mustang je vjerojatno ušao u putanju Corvette, zbog čega je vozač Corvette skrenuo u drugi automobil prije nego što je udario u drvo i stup.

Policija sada traži vozača Ford Mustanga koji je opisan kao “bijeli muškarac s dvije tetovaže na desnoj podlaktici”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:18