ŠIRE BIZNIS

Uskoro biste se mogli odmarati u Porscheovom hotelu: Porsche Design postaje luksuzni hotelijer...

Plan partnerstva, između ostaloga, je otvoriti brojne Steigenberger Porsche hotele u mnogo velikih gradova širom svijeta...
Steigenberger Hotel
 Profimedia, Porsche

Njemački proizvođač sportskih automobila nedavno je najavio partnerstvo s njemačkom hotelskom kompanijom Deutsche Hospitality, stoga biste se u bliskoj budućnosti mogli naći u Porsche Design hotelu.

Plan partnerstva, između ostaloga, je otvoriti brojne Steigenberger Porsche hotele u mnogo velikih gradova širom svijeta, a kompanija će se natjecati u 'segmentu luksuznog načina života'. Deutsche Hospitality trenutno broji više od 150 Steigenberger hotela i odmarališta na tri kontinenta.

image
Porsche Design hotel u Miamiju
Porsche Design

'Steigenberger hoteli i odmarališta te Porsche Design dijele zajedničke vrijednosti. Zahtijevamo najviše standarde kvalitete i ekskluzivan dizajn te težimo stalnom razvoju. Zajedno želimo svojim gostima ponuditi potpuno novo hotelsko iskustvo', izjavio je izvršni direktor Porsche Design grupe dr. Jan Becker.

Naime, svaki od Porscheovih hotela brojit će najmanje 150 soba, restorane, barove i opsežne zdravstvene i kozmetičke objekte. 'Naše dvije kompanije ujedinjuju najbolje iz oba svijeta', dodao je izvršni direktor Deutsche Hospitalityja Marcus Bernhardt. 'Porsche Design donosi jedinstvenu filozofiju dizajna u partnerstvo. Gotovo da nema kompanije u hotelijerstvu osim Steigenbergera koja je donijela toliko kvalitete, usluge i strasti u razdoblju dužem od 90 godina. S ovim snagama stvaramo novi i uzbudljiv proizvod koji će potaknuti ljude da ponovno otkriju hotelski sektor'.

image
Marcus Bernhardt i dr. Jan Becker
Porsche Design

Deutsche Hospitality vjeruje da će novostvoreno partnerstvo s Porscheom biti 'važan korak u ispunjavanju rastućih zahtjeva za individualnošću, ekskluzivnošću, dizajnom i neponovljivim hotelskim iskustvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:48