GENEVA MOTOR SHOW 2018

UŽIVO SA SALONA AUTOMOBILA U ŽENEVI: Pogledajte sve premijere i vruće novitete na jednom mjestu!

 
The Ferrari 488 Pista
 REUTERS / REUTERS

A general view of the 88th International Motor Show at Palexpo in Geneva, Switzerland, March 6, 2018.  REUTERS/Denis Balibouse
REUTERS

Danas je svoja vrata novinarima i predstavnicima medija 88. put zaredom otvorio jedan od najuglednijih i najutjecajnihih salona automobila na svijetu - onaj u Ženevi. Na izložbenom prostoru PALEXPO centra svoje će proizvode predstaviti čak 180 izlagača. Pritom se već tradicionalno očekuje gotovo 800 tisuća posjetitelja.

Najavljeno je čak 110 svjetskih i europskih premijera, pa će tako ispod svjetala reflektora zablistati primjerice novi Audi A6, BMW X4, francuska limuzina Peugeot 508, novi Kia Ceed, Mercedesova G-Klasa, ali i supersportski modeli poput Ferrarija 488 Pista, Lamborghini Aventadora SV Jota i Porschea GT3 RS. Možda i najzanimljivija svjetska premijera vezana je uz novi hiperautomobil našeg Mate Rimca. Oči svjetske javnosti tako će biti uprete na njegov štand kojeg će krasiti novi model C_Two.

Kao što je to sada već postalo tradicionalno na salonima automobila, veliku ulogu i ove godine imaju konceptni modeli sa električnim pogonima i sustavima za autonomnu vožnju. Ljubitelji tuninga također će doći na svoje, budući da je popis tuning kuća koje izlažu poveći, a ističu se StartTech, ABT, Brabus... Naravno, i naša novinarska ekipa također se nalazi u Ženevi te će donositi izvještaj sa salona koji ćete moći pratiti na našem portalu.

Reporter Auto kluba u Ženevi Fran Kurelac, sasvim očekivano, najviše se zadržao kod bolida iz Svete Nedelje
Adem Golać
Reporter Auto kluba u Ženevi Fran Kurelac, sasvim očekivano, najviše se zadržao kod bolida iz Svete Nedelje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:42