TIJESAN ZA THE ROCKA

Već je bilo kasno: Tek na snimanju scene, hollywoodska zvijezda shvatila da ne stane u Taycan!

Red Notice je prvi Netflixov film u kojem glume superstarovi Dwayne Johnson i Gal Gadot
Snimanje filma Red Notice
 Instagram screenshot

Nadolazeći film Red Notice svakako je velik zalogaj za Netflix s obzirom na to da je jedan od najskupljih filmova ove streaming platforme ikad.

Sniman u suradnji sa studijom Universal i s budžetom od čak 188 milijuna dolara eksplozivni akcijski film je u kina trebao stići ove godine, no zbog poznatih razloga pandemije koronavirusa, sve se odužilo pa je prikazivanje filma najavljeno za iduću godinu.

Inače, prvi je to Netflixov film u kojem glume superstarovi Dwayne Johnson i Gal Gadot, dok će se Ryan Reynolds u jednom njihovom filmu pojaviti već drugi put nakon što je glumio u filmu 6 Underground.

No, snimanje koje još uvijek traje i dalje se ne odvija "kao po špagi". Nakon lockdowna snimanje filma Red Notice pod posebnim zaštitnim mjerama nastavljeno u rujnu, a kako je Dwayne Johnson "The Rock" otkrio na svom Instagram profilu, snimanje usporavaju i neočekivane te pomalo komične zapreke zbog kojih je trebalo kompletno mijenjati pozicije kamera.

Tek je na snimanju scene s Porscheom Taycanom, naime, mišićav i velik The Rock otkrio da - zapravo ne fizički stane u Porscheovu električnu jurilicu,a prizor sa snamanja je rado podijelio sa svojim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:47