MOTO FEŠTA

VELIKI MOTO-DOGAĐAJ U HRVATSKOJ: Harley-Davidson u Dalmaciju dovodi 160 novinara iz cijelog svijeta

Split će od 29. travnja do 3. svibnja biti domaćin jedinstvenog događaja s lijepim turističko-promotivnim potencijalom za Hrvatsku. 
 Harley-Davidson

Harley-Davidson, globalno najpoznatiji moto-brend, izabrao je Dalmaciju za Triple Treat Event na koji dovodi 160 novinara iz cijeloga svijeta. Glavni cilj toga velikog medijskog moto-partyja je da se tijekom trodnevne vožnje, kako naglašava Harley-Davidson, “u čarobnom ambijentu hrvatske obale” prezentira kakve sve užitke nudi vožnja na motociklima iz bogate palete američkog diva: touring krstarenje, sportsku cestovnu vožnju i trkački adrenalin na stazi.

Harley-Davidson

Prvi dan svjetska novinarska svita će ljepote Dalmacije i unutrašnjosti (Sinj, Vrlika, Knin...) upoznavati na touring grdosijama Street Glideu, Road Glideu i Road Kingu, drugi dan jahat će sportster modele Iron 1200 i Forty-Eight Special, a za kraj će na stazi isprobati trkački pojačani i dorađeni Street Rod 750. Ne treba dvojiti da će atraktivne fotografije i videomaterijali preplaviti brojne moto-medije na svjetskoj razini.

Harley-Davidson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:58