SURADNJA

Veliko pojačanje domaćim snagama na WRC spektaklu koji počinje za dva dana

Uz organizatore WRC utrke i Vilima Prodana koji će u njoj sudjelovati stala je INA, vodeća naftna kompanija na tržištu
Damir Krajac/CROPIX
 CROPIX

Iza Viliama Prodana je uspješan nastup na ovogodišnjem Monte Carlu i u novu WRC utrku ulazi bez većih nepoznanica. Uz Zorana Raštegorca na suvozačkom mjestu, ponovno je u igri Fiesta, ali i kompletna postava CRO rally tima koja ga je pratila u Kneževini.

- Odradili smo dva testiranja s prilagodbom auta na asfalt koji nas čeka na utrci. Za razliku od Monte Carla, imat ćemo i shakedown, a uspjeli smo malo baciti oko i na brzince koji nas čekaju tijekom relija i mogu reći da nisam niti sanjao da će biti tako zahtjevno. Priznajem da nikad nisam vozio nešto tako izazovno u Hrvatskoj. U odnosu na utrku u Kneževini, Prodana u Hrvatskoj čeka puno veća konkurencija u grupi automobila s pogonom na dva kotača.

image
Damir Krajac/CROPIX
CROPIX

- U Zagreb dolaze i vozači Junior WRC prvenstva, među kojima uvijek ima vrlo brzih i ozbiljnih kandidata za sam svjetski vrh. Borba s njima bit će pravi izazov, ali to je još jedna draž ove utrke. Osim brzinaca Sljeme i Kumrovec, svi ostali su mi velika nepoznanica, no namjeravamo od samog starta krenuti napadački i pokušati pokazati koliko vrijedimo.

image
Damir Krajac/CROPIX
CROPIX

Prošli petak, nekoliko dana uoči WRC spektakla, utrka Svjetskog prvenstva u reliju u Hrvatskoj i domaći vozač Viliam Prodan dobili su podršku Ine, vodeće kompanije na tržištu.

image
Damir Krajac/CROPIX
CROPIX

- Ulazimo u boj s najboljim automobilistima svijeta. Ini zahvaljujem na podršci, a svim navijačima poručujem da drže fige za startni broj 70 - poručio je Viliam Prodan.

Izniman turističko-gospodarski značaj ove utrke za Hrvatsku naglasio je Marin Frčko, potpredsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia Rally 2021.: - Nadamo se da će ovaj događaj dugoročno ostati u Hrvatskoj i zahvaljujemo Ini što se kao važan gospodarski subjekt priključila ovom projektu.

- Najbolji uvijek idu s najboljima te sam sretan što je Ina ponovno prepoznata kao prvi izbor vrhunskih sportaša, ali i kupaca. Ina je pouzdan partner, i to garantiramo kvalitetom naših Class Plus goriva te širokom ponudom usluga i proizvoda - izjavio je Borko Buturac, operativni direktor za usluge kupcima i maloprodaju, na događanju u povodu predstavljanja suradnje.

image
Damir Krajac/CROPIX

Ina je ovom prilikom za obožavatelje relija od 1. do 28. travnja 2021. godine na svojim odabranim maloprodajnim mjestima osigurala ekskluzivne prigodne suvenire WRC Croatia Rally 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2022 03:46