OSTALI U ČUDU

VESELJAK IZ MONTREALA NASAMARIO POLICAJCE: napravio auto od snijega, a ovi mu išli pisati kaznu!

 
 Facebook Laprise Simon Designs

Facebook Laprise Simon Designs

Simon Laprise 33-godišnji strojar i umjetnik iz Montreala izradio je vjernu kopiju DeLoreana DMC-12 od snijega za što mu je trebalo prema vlastitom priznanju četiri sata, pa je potom sjeo i uživao u prizoru zbunjenih komunalaca koji čiste snijeg posvuda osim s parkirnog mjesta gdje je stajala njegova snježna kreacija.

Kako je šaljivi Laprise kreaciji dodao i prave brisače, vjerovali su kako je riječ o automobilu prekrivenom snijegom. Laprise je kasnije priznao na svom Facebook profilu gdje je objavio fotografije, kako nije namjeravao nasamariti i policajce.

Facebook Laprise Simon Designs

Naime, po prijavi komunalaca plavci su ubrzo stigli do „vozila“ parkiranog u zoni namijenjenoj za snijeg koji se čisti s prometnica, pa pokušali zataknuti kaznu za brisač, koji im je, pogađate, ostao u ruci! Kada su shvatili kako ih je veseljak iz susjedstva nasamario, ostavili su mu poruku sa zahvalom kako im je uljepšao večer. Naravno, idućeg jutra nije bilo milosti komunalaca koji su ralicom uništili prvi kanadski snježni DeLorean…

Facebook Laprise Simon Designs / © Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:18