C_TWO U AKCIJI

VIDEO IZ PRVE RUKE: ovako izgleda vožnja Rimčevog hiperautomobila!

U ova dva videa možete vidjeti Rimčev C_Two u akciji. Prvi je sniman GoPro kamerom i zapravo pokazuje kako to izgleda na stazi sa prototipom, dok drugi potpisuje ekipa iz Top Geara...
Vožnja Rimac C_Two
 YouTube screenshot

Serijska izvedba već je bila ukrcana u kamion koji je bio na pola puta do Ženeve. Hoteli su bili uplaćeni, a dani su nas dijelili od spektakla zvanog GIMS 2020, odnosno Ženeve 2020. I onda je došla i službena zabrana održavanja sajma. Rimčeva ideja da javnosti predstavi svoj C_Two koji je pritom trebao dobiti i novo ime tako je pala u vodu. Nadamo se kako će se u budućnosti naći neko događanje na kojem će biti moguće i prikladno predstaviti novi hiperautomobil, a dotad nam ostaje pratiti društvene mreže i novosti vezane uz model. Tako smo prije nekoliko dana pisali o novom proizvodnom pogodnu (više detalja ovdje), a danas donosimo dva videa u kojima možete vidjeti C_Two u akciji. Prvi je sniman GoPro kamerom i zapravo pokazuje kako to izgleda na stazi sa prototipom. Za upravljačem je zaposlenik Rimac Automobila Misha Charoudin koji će mnogima biti poznat po projektu Golfa 4 s kojim redovito vozi Ring gdje također radi. On je dobio priliku provozati električni hiperautomobil te je svoje iskustvo podijelio s pratiteljima. Pogledajte video:

Budući da govorimo o vožnji modela C_Two, svakako treba spomenuti i video Top Gear-a koji je objavljen nakon "virtualne" Ženeve, a u kojem možete vidjeti impresivne snimke električnog hiperautomobila na različitim lokacijama po Hrvatskoj, ali i saznati dosta informacija o automobilu od strane Mate Rimca kojeg je u svom testu ugostila ekipa iz Top Geara:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:27