StoryEditor
OVO JE ZA ZATVOR!

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte kako BMW vozi po autocesti A5 'Slavoniki' u suprotnom smjeru 200 kilometara na sat mimoilazeći se s autima!

 
 Facebook screenshot

Video koji je osvanuo na Facebook stranici „Uživo sa hrvatskih prometnica” još jednom pokazuje da će se uz sva moguća upozorenja cestara, fluorescentne znakove „Suprotan smjer” te po novom na nekim dijelovima mreže hrvatskih autocesta i trodimenzionalnu signalizaciju na asfaltu, naći netko za volanom tko će ipak uspjeti ući u suprotan smjer autoceste.

Dosad već pamtimo više takvih slučajeva, neki su bili i s fatalnim posljedicama, no video koji je objavila popularna stranica doista ledi krv u žilama! Naime vozač tamnog BMW-a na autocesti A5 „Slavoniki” vozi do 200 km/h mimoilazeći se pritom s automobilima iz suprotnog smjera, pa vozači kojima se približavao vjerojatno nisu uspjeli ni protrljati oči.

Video je jučer snimila grupa mladića vozeći se „normalnim” trakom autoceste koje je taj prizor doveo do nevjerice i smijeha, a kad su vidjeli da je „vrag odnio šalu”, dobro su pojurili kako bi sustigli nesmotrenog vozača BMW-a te mu trubili i mahali da barem uspori jer je u suprotnom traku.

Međutim, da stvar bude još nevjerojatnija, "prijestupnik" je kad ih je ugledao prvo stisnuo gas vjerojatno misleći kako se momci žele utrkivati, nesvjestan da je između njih ograda i da vjerojatno netko od njih vozi u suprotnom smjeru, da bi na koncu ipak usporio...

Tu video prestaje i što na kraju dodati nego nevjerojatno, opasno, nepromišljeno i neodgovorno, koliko se može razaznati sa snimke. Drugi detalji nisu poznati, no već i prema ovom je jasno kako bi se nekima vozačke dozvole doista trebale oduzeti trajno...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 02:07