NOVI PROJEKT, NOVE GLAVOBOLJE

VIDEO: NEZAJAŽLJIVI ADRIAN PONOVO DRIFTA! Čini se da se 'splitski Mad Max' nije opametio u zatvoru, a novi je video s BMW-om privukao pažnju policije

 
 Youtube screenshot

Nisu prošla ni dva tjedna od kad je 19- godišnji Adrian Petričević, višestruki prometni prekršitelj koji je zbog svoje snimke vožnje na motociklu, kad je napravio preko 80 prometnih prekršaja završio iza rešetaka i njegovog pomalo pokajničkog obraćanja na YouTube kanalu.

Premda se na trenutke činilo da ga je zatvor (ako već ne novčana kazna i zabrana upravljanja motornim vozilom) opametio, mladić iz Splita je sada postavio novi video njegovog projekta - BMW-a 645i kojem je ugradio diferencijal iz modela M6 na koji je postavio personalizirane registarske pločice ST-ADRI.

Video je do sada pregledalo preko 110.000 tisuća ljudi, a u komentarima, nevjerojatno, dobiva podršku pratitelja njegova kanala.

U videu objašnjava kako mu je iz Zagreba stigao novi skraćeni kardan koji montira u videu s prijateljima, a potom je krenuo u testnu vožnju uz taktove narodnjaka...

Video "testiranja" pogledajte u nastavku, a u kojem se jasno vidi da je ponovno napravio niz prometnih prekršaja i sve na koncu začinio bijesnim driftom.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja prometnih prekršaja, potvrdila je Ana Čepić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Objasnila je kako trebaju napraviti i detaljan pregled snimke kako bi utvrdili što se točno događalo po pitanju vožnje, ali i samog vozila, javlja Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2022 06:29