NOVITETI I ATRAKTIVNE HOSTESE

VIDEO: Posjetili smo sajam automobila u Beogradu koji je danas otvorio svoja vrata! Evo što vas sve čeka ako ga se odlučite posjetiti...

 

Ove godine nema ZG Auto Show-a, a kao odlična alternativa javlja se sajam automobila u Beogradu koji je danas otvorio svoja vrata koja će biti otvorena sve do 31. ožujka. Dakle, idealno za odlazak na izlet u Beograd u kojem ćete moći pogledati novitete u svijetu automobila. Što je sve predstavljeno? Mi smo jučer na novinarskom danu zavirili u hale i donosimo video izvještaj sa sajma:

Foto: Fran Kurelac

Neki od automobila koje možete vidjeti na sajmu su osvježeni BMW Serije 7, novi Renault Clio 5. generacije koji je u Beograd dovezen direktno iz Ženeve gdje je imao svjetsku premijeru, Mercedesove modele GLE, CLA (koji je debitirao na CES-u početkom ove godine) te A35 AMG, novu generaciju Rangea Rovera Evoquea koju već nazivaju "Baby Velar" te Volkswagenov najmanji SUV T-Cross.

Od sportskih jurilica izloženi su primjerice novi Porsche 911 992, Bentley Continental GT, Ferrari Portofino, AMG GT 4 Door Coupe, Nissan GT-R, dok je najskuplji model na sajmu impresivni Rolls-Royce Cullinan.

Fran Kurelac

Osim mnoštva noviteta, sajam u Beogradu ostao je "vjeran" konceptu hostesa koje su sve manje zastupljene na salonima (u Ženevi gotovo da ih i nije bilo), pa to može biti i razlog više za odlazak u Beograd do kojeg iz Zagreba možete stići za manje od 4 sata.

Karta za ulaz na sajam stoji 400 dinara (oko 25 kuna), dok je cijena za studente dvostruko manja...Ako niste bili u Ženevi, isplati se otići pogledati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:50