VOZIO GA NA HAUBI

Video: Prodavač stavio život na kocku kad se suprotstavio krađi BMW-a M4 pa izvukao deblji kraj

Ni automobil ni lopov kojeg je teško identificirati jer je nosio masku, još uvijek nisu pronađeni, a prodavač je lakše ozljeđen
Krađa BMW-a
 Youtube screenshot

Prodavač automobila u salonu Sport Motors u kanadskom Londonu nedavno je imao najgore prodajno iskustvo u životu. Ispalo je da je Moe Alkaissy sretan što je živ i u relativno dobrom stanju nakon što je doslovno svojim životom branio krađu automobila.

Muka je za Alkaissy (23) započela kada je nepoznatom mladiću koji je zbog mjera zbog pandemije korona virusa stigao s maskom na licu, pokazivao rabljeni BMW M4. Muškarac ga je zamolio da pokrene motor kako bi mogao čuti automobil.

Zatim je pitao prodavača može li obaviti poziv u automobilu zbog privatnosti. Prodavač tvrdi da je mislio da se kupac mora konzultirati s nekim prije kupnje i zato mu je dopustio da obavi poziv u automobilu.

Međutim, vrlo brzo se pokazalo da je kupac ustvari lopov i da masku ne nosi zbog opasnosti od virusa već kako ne bi otkrio identitet na kamerama na parkiralištu salona. Ubacio je u brzinu i dao gas kako bi utekao iz kruga salona, bez obzira što je prodavač vjerovao kako će se zaustaviti ako mu skoči na haubu. Ne, lopov ga je do prvog skretanja vozio tako i vrlo brzo "otresao" s automobila, nakon čega je prodavač pao na cestu. Ni automobil ni lopov još uvijek nisu pronađeni, a hrabri trgovac je srećom prošao s lakšim ozljedama.

Video pogledajte na Facebook stranici Sport Motorsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:10