VRAG U TETRAPAKU

VIDEO: SAD JE ŠANSA! nadaleko poznati Yugo s dva V8 motora i 900 KS upravo se prodaje, a evo i koliko košta. Puno ili malo procijenite sami...

 
 Levi Wheeling Facebook

Ako ste nostalgični za nekad najpopularnijim autom na ovim prostorima, onda će vam se svidjeti ova monstruozna prerada Yuga koja se upravo nudi na prodaju u Sjedinjenim Državama.

Levi Wheeling Facebook

Ovaj monstrum, već dobro poznat u krugovima automobilista o kojem smo pisali još prije šest godina, život započeo 1986. godine kao standardni Yugo GVX za izvoz u Ameriku, ali je vrlo brzo postao predmetom sprdnje Amerikanaca koji su na njegov račun zbijali bezbroj šala i viceva. Međutim, ovom se Yugu nitko neće smijati!

Uz ‘tek pokoju doradu’ jedan američki obožavatelj Yuga pokazao je da po mnogima najgori uvozni auto svih vremena, ipak ima potencijala za mnogo više.

U takvu dorađenu karoseriju naime, ugurao je, ne jedan, već dva V8 benzinca iz Chevroleta Eldorado iz 1968. godine, ukupne snage čak 900 KS!

A da ovaj monstrum u kojem prednji motor pokreće prednju osovinu, a stražnji stražnju i koji je dodatno proširen i produžen kako bi primio toliku konjicu, može ozbiljno i voziti, pokazuje video.

Inače, ako ste zainteresirani, automobil je oglašen na oglasniku Facebooka, nalazi se u gradiću Portageu i državi Indiani, a prodavač traži 25.500 dolara za njega. Što se čeka?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:14