NAJSKUPLJI 007 IKAD

VIDEO: SENZACIONALNA AKCIJA Prvi trailer za novi film o Bondu obiluje akcijom, a na radost ljubitelja automobila i jurnjavama s nekoliko Aston Martina

 
 Youtube screenshot

Prvi trailer za novi film o agentu 007 s dozvolom za ubojstvo je ovdje! Već smo pisali o tome kako će u "No time to die" nastupiti nekoliko modela Aston Martina iz epoha, a sada ih u prvoj najavi za film imamo prilike vidjeti i u akciji.

Sasvim očekivano, film snimljen pod redateljskom palicom Caryja Joji Fukunage obiluje nevjerojatnim akcijskim scenama koje oduzimaju dah.

Radnja filma je poznata - Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. No, njegov je mir kratkotrajan kad se pojavi njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži pomoć. Misija za spašavanje otetog znanstvenika pokaže se daleko opasnijom nego što se očekivalo, no vodi Bonda na trag misterioznog negativca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Glumačka je postava također sjajna - Daniel Craig ponovo nastupa u ulozi Jamesa Bonda, negativca Safina glumi Rami Malek, pojavljuje se i Christoph Waltz u ulozi Ernsta Stavro Blofelda, Naomie Harris kao Moneypenny i Jeffrey Wright kao Felix Leiter.

U najskupljem filmu o Jamesu Bondu ikad s budžetom od 250 milijuna dolara koji je trenutno u postprodukciji mogu se vidjeti modeli Astona Martina - originalni V8 Vantage, DB5, Valhalla i DBS Superleggera te novi Land Rover Defender. Film je najavljen za američka kina 8. 4. iduće godine nakon čega prikazivanje počinje diljem svijeta. Jedva čekamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:02