ČUDOM PREŽIVIO

VIDEO: ZALETIO SE SUZUKIJEM U KRUŽNI TOK, POLETIO U NEBO TE SLETIO U DVORIŠTE CRKVE 'Pravo je čudo što je to preživio, od auta nije ostalo ništa!'

 
 Screenshot

Vozač Suzukija Swifta koji je u poljskom mjestašcu Rąbieńu velikom brzinom ušao u kružni tok s povišenom betonskom površinom, što ga je katapultiralo sve do dvorišta crkve Navještenja s druge strane, srećom je ostao živ.

Policajci sada istražuju okolnosti incidenta koji se dogodio prošle nedjelje, a cijelu je situaciju snimila nadzorna kamera koja jasno pokazuje kako 41-godišnji vozač nije uopće kočio pri dolasku na kružni tok, već je nastavio ravno te poletio u zrak.

- Vatrogasci su pomogli pri izvlačenju čovjeka iz smrskanog Suzukija nakon čega je prevezen u bolnicu, a prema mirisu vjeruje se kako je vozač bio u alkoholiziranom stanju, javljaju lokalne vlasti.

- Putnički automobil Suzuki Swift na kružnom je toku poletio u zrak, poletio kroz stabla borova, preletio kip Pape i zaustavio se u gospodarskom objektu koji pripada Župi Navještenja u Rąbieńu, pravo je čudo da je, premda u teškom stanju, vozač ipak ostao živ - kazali su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rąbień koji su prvi stigli u pomoć.

Facebook

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:16