NISU MOGLI VJEROVATI

Viša sila? U sudaru auto završio zgnječen ispod kamiona, ali je vozačica izašla bez ozljeda...

U objavi na Twitteru, policajac Rocky Oliphant kaže da u svojih 14 godina na poslu nikada nije vidio ništa slično

Prometna nesreća, SAD

 Twitter Screenshot

Na sreću, ne događa se svaki dan da vidite automobil zgnječen ispod kamiona, no to se nedavno dogodilo, ali je žena koja je bila za upravljačem automobila prošla bez ikakvih ozljeda.

Zapravo, ispuzala je iz automobila kao da se ništa nije dogodilo. Nakon što vidite fotografije, s lakoćom možete pomisliti da je riječ o nekoj višoj sili.

Prometna nesreća dogodila se 16. studenog ujutro, u Washingtonu u SAD-u. Prema lokalnim medijima, promet na mostu rijeke Skagit je zatvoren nakon što je Nissan Altima završila ispod kamiona. Sudar je bio toliko silovit da se stražnji dio Nissana preklopio.

U policijskom izvješću navodi se kako je za upravljačem automobila bila 46-godišnja žena. Gledajući fotografije objavljene na Twitteru, netko bi pomislio na najgore.

Čak je to pomislio i policajac koji je objavio fotografije, isprva nazvavši to nesreću s teškim ozljedama. Nakon što je kamion uklonjen s Nissana, žena se izvukla sama van. Isprva se požalila na manje bolove u glavi i rebrima.

U objavi na Twitteru, policajac Rocky Oliphant kaže da nikada nije vidio ništa slično u svojih 14 godina na poslu. 'Zaista ne postoji riječi koje bi opisale ovu nesreću. Čudom, vjeruje se da je riječ o samo lakšim ozljedama. Automobil je udaren odostraga, nakon čega je presavijen na pola. U svojoj 14-godišnjoj karijeri nikada nisam vidio ništa slično'.

Zaista, ova prometna nesreća izgleda jezovito, no sretni smo što je vozačica pobjegla samo s lakšim ozljedama. No stalno se vraćamo na jedno vrlo osnovno, opsjedajuće pitanje: Kako? Neki bi ovo objasnili nadnaravnim, a gledajući fotografije, mogli bismo se složiti s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:16