TUNING I STRUJA

Vizualni tuning za Volkswagenovog električara: ovo je ID.3 sa "R" dodacima!

Nizozemska tuning kuća odlučila je kupcima ponuditi agresivniji ID.3, no snagu motora ipak nisu dirali...
ID.3 tuning
 Huiskes-Kokkeler Autogroep Facebook

Nizozemska tuning kuća Styling Performance Twente udružila je snage sa kompanijom Huiskes-Kokkeler koja je specijalizirana za VW modele, a zajednički projekt je "ID.3 R". Pritom stavljamo navodnike jer nije riječ o službenom R modelu električnog Volkswagena, ali zbog vizualnih dodataka mnogi ovaj model sada nazivaju upravo tako.

image
ID.3 tuning
Huiskes-Kokkeler Autogroep Facebook

Ove nizozemske kompanije odlučile su vizualno doraditi novi Volkswagenov električni model, čime su pokazali kako će se tuning kuće u budućnosti definitivno okretati električarima čiji udio na tržištu neprestano raste. Na ovoj model tako su za početak stavljeni 21-inčni sjajno crni naplaci. Uslijedio je novi set opruga koji spuštaju podnicu i daju dodatnu stabilnost. Očekivano, tu su i dodaci za odbojnike i pragove, kao i nova maska te znak crne boje. Stakla su dodatno zatamnjena, a na krovu se sada nalazi sjajno crna folija. Na stražnjem, kao i na bočnim dijelovima, nalazi se R logo zbog kojeg mnogi ovaj model zovu ID.3 R.

image
ID.3 tuning
Huiskes-Kokkeler Autogroep Facebook

Dorada ima i u unutrašnjosti gdje su pojedini plastični elementi presvučeni u karbonsku foliju, dok se za potpuni ugođaj brinu sjedala sa novim logom Volkswagenove R divizije. Upravljač je dobio novu kožu, a tu je i velik broj drugih elementata koji su presvučeni u kožu sa bijelim koncem.

image
ID.3 tuning
Huiskes-Kokkeler Autogroep Facebook

Motor očekivano nije diran, a u Volkswagenu su istaknuli da je njihov električni motor koji dolazi u nekoliko različitih razina snage iznimno teško reprogramirati, odnosno odraditi primjerice optimizaciju srednje verzije motora na najsnažniju, pa će biti zanimljivo vidjeti u kojem će smjeru stvari ići po tom pitanju kada je u riječ o tuningu električara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:10