CROSSOVER BEZ KROVA

Volkswagen T-Roc Cabrio stigao na domaće tržište s početnom cijenom od 252 tisuće kuna

Modelom T-Roc Cabrio Volkswagen proširuje svoju ponudu kompaktnih SUV vozila, što je najbrže rastući tržišni segment na svijetu.
VW T-Roc Cabrio
 Volkswagen Hrvatska

Nakon što smo ga imali prilike vidjeti premijerno na salonu automobila u Frankfurtu prošle godine, novi Volkswagen T-Roc Cabrio sada je i službeno krenuo u prodaju na domaćem tržištu. T-Roc bez krova pravi je automobil za sve one koji ne žele birati između kompaktnog SUV-a i kabrioleta, budući da isti objedinjuje robusnost SUV vozila i ugodan osjećaj tijekom vožnje u otvorenom automobilu. Krov je pritom platneni po uzoru na ostale modele VW grupacije bez krova, a spuštanje traje tek 9 sekundi. Pritom je to moguće napraviti i u vožnji pri brzini do 30 km/h.

image
VW T-Roc Cabrio
Volkswagen Hrvatska

Po pitanju dimenzija, T-Roc Cabrio dugačak je 4,27 m, a njegov međuosovinski razmak iznosi 2,63 m. Širina mu iznosi 1,81 m, dok visina mjeri 1,52 m.

image
VW T-Roc Cabrio
Volkswagen Hrvatska

Kupci modela T-Roc Cabrio mogu birati između dvije linije opreme: Style i R Line. To u prijevodu znači da će sve verzije dolaziti sa bogatim popisom opreme koja dolazi standardno.

image
VW T-Roc Cabrio
Volkswagen Hrvatska

U unutrašnjosti u koju se pritom mogu smjestiti 4 osobe priča je dobro poznata iz klasičnog modela T-Roc. Ispred vozača tako se nalazi digitalni kokpit, dok središnjim dijelom dominira zaslon osjetljiv na dodir putem kojeg se upravlja najnovijim MIB3 infotainment sustavom.

image
T-Roc Cabrio
VW

Ispod poklopca motora na početku prodaje se nudi dobro poznati 1.5 TSI benzinski motor snage 150 KS. Sve verzije dolaze uparene sa automatskim DSG mjenjačem, a cijene kreću od 252.456 kuna koliko treba izdvojiti za T-Roc Cabrio 1.5 TSI DSG Style. Želite li opremu R-Line, takvu izvedbu platit ćete 283.631 kunu.

image
VW T-Roc Cabrio
Volkswagen Hrvatska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:35