crno na bijelo

Vozač ostao u šoku: Pogrešno parkirao pa ga splitski prometni redari kaznili s 3 milijuna kuna!

Komentari na Facebooku na objavljenu kaznu i iznos koji vozač mora platiti su urnebesni

Parkiranje, Split, ilustracija

 Duje Klarić/CROPIX, Prometne zgode i nezgode Facebook

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je post s fotografijom kazne prometnih redara koju je dobio jedan vozač u Splitu u Spinčićevoj ulici kod broja 51 zbog pogrešnog parkiranja.

Međutim, kad je vlasnik vidio kaznu sigurno je ostao u šoku. Naime, na obavijesti o počinjenom prekršaju stoji iznos kazne od 3,000,000.00 kuna ili 398.167, 43 eura!

Dakako da je riječ o pogrešci jer standardna kazna vjerojatno iznosi 300 kuna, a ne 3 milijuna kuna, sa standardnim dodatkom -"ali ako se plati visina polovice kazne u roku od tri dana smatrat će se da je kazna u cijelosti plaćena".

Komentari ispod objave na popularnoj stranici su urnebesni: "isplati se platiti u roku 3 dana", "definitivno se ne isplati predati podatke o vozaču", ili "ovaj je komunalac ispunio normu do penzije", a neki su pak uputili i na činjenicu da premda je stavljena "koja nula više", da je na toj adresi hitni prijem bolnice Firule i da je kazna mala kako god bilo jer je vozač ugrozio živote drugih ljudi koje dovozi hitna pomoć...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:08