NOVI BROJ AUTO KLUBA

Vozili smo Porsche 911 4S, donosimo sve o novim trošarinama i poklanjamo mirisni borić i kalendar

Novi broj najbržeg auto magazina u zemlji ponovo je na kioscima i pun je materijala za sve ljubitelje autoindustrije
Auto klub

U novom broju otkrivamo što sve donosi 5G mreža u Hrvatskoj: stvoreni su preduvjeti za digitalni napredak, koji između ostaloga znači i ubrzan razvoj autonomnih vozila i koncepta Pametnog grada.

image
5g mreza
Daimler AG

Donosimo i pregled najvažnijih događaja u autoindustriji u 2020. godini, kao i najdetaljniji prikaz cijena novih automobila koje će se primjenjivati od prvog dana iduće godine. Tada naime, na snagu stupa novi način obračuna posebnog poreza.

Istražili smo kako stoji Hrvatska s helikopterskom hitnom medicinskom pomoći i da li je kod nas uopće moguće osigurati medicinski Zlatni sat. Sjeli smo za upravljač i donosimo prve dojmove iz vožnje Porschea 911 Carrera 4S, a napravili smo i veliki test nove, četvrte generacije hibridne Toyote Yaris.

image
Porsche Carrera 4s.
CROPIX

Testirali smo i najpovoljniji električni automobil u Hrvatskoj, Twingo Z.E. te redizajniranu izvedbu Citroena C3 pokretanu trocilindarskim benzincem sa 110 KS.

image
Renault Twingo e
CROPIX

U rubrici rabljenih automobila ugostili smo Seat Leon proizveden 2015. godine, dok u servisnom dijelu donosimo priču o uklanjanju kroma i postavljanju folije.

Pod povećalo smo stavili novo izdanje Ducatija Monster, a donosimo i priču o DTM-u, Njemačkom prvenstvu koje je sredinom devedesetih zasjenilo čak i Formulu 1.

image
ducati monster

Otkrivamo i što se događalo na utrci Formule 1 na Velikoj nagradi Abu Dhabija te sve detalje o debitantskim preipremama Micka Shumachera. Napravili smo i najavu kultnog dakarskog relija koji starta 3., a završava 15 siječnja.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:51