NOVITET

Vozili smo: VW Up! osvježen i s novim motorom stiže u kolovozu s cijenom od 72.900 kuna

U Italiji na obali jezera Como odradili smo prve vožnje u novom VW Up!-u, a posebna gošća je bila Lana Klingor Mihić pobjednica ovogodišnjeg izdanja Masterchefa
 VW

Svjež, opremljeniji i s vrlo živahnim motorom od 90 KS: to je redizajnirani VW Up! koji u domaće salone stiže u kolovozu. Novi 1,0-litreni trocilindraš tako do 100 km/h iz stajanja stiže već za 9,9 sekundi i vozi do 185 km/h, dok se prosječna potrošnja kreće oko 4,4 litre na svakih sto prijeđenih kilometara pa je s ovim gradskim patuljkom s jednim punjenjem tanka benzinom moguće prijeći čak 800 kilometara.

VW

Novosti ima i po pitanju izgleda: osvježeni Up!-u koji nudi najviše prostora u mikro klasi sada krasi "ispeglano" lice s novim svjetlima i maskom po uzoru na VW Golf i stražnja svjetla s novom grafikom, dok u unutrašnjosti pronalazimo novi Infotainment sustav s preglednim zaslonom i sučelje za pametne telefone kojim se izuzetno jednostavno upravlja, a po želji ga možete pretvoriti u koncertnu dvoranu s vrhunskim američkim audio sustavom marke Beats. Također u ponudi će biti i posebni model "Up! Beats" koji je nastao iz suradnje Volkswagena i brenda Beats.

VW

Na prezentaciji na obali jezera Como u Italiji s novinarima je doputovala i Lana Klingor Mihić pobjednica ovogodišnjeg izdanja Masterchefa koja nije krila oduševljenje osvježenim VW Up!-om: Razlog: sada u novom izdanju s brojnim mogućnostima personalizacije njemački mišić otvoreno ulazi na teren gradskih šminkera poput Fiata 500 i društva. Uz novu paletu atraktivnih alu naplataka, za Up! su na raspolaganju i nove boje karoserije, a komunicirana početna cijena iznosi 72.900 kuna do registracije. Početak prodaje zakazan je za kolovoz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:50