OGLAS NA eBAY-u

Vrijedi li toliko? Sportska Honda Civic iz 2003. prodaje se po cijeni aktualnog novog modela!

Prodavatelj za sedmu generaciju Honde Civic sa 160 KS i ručnim mjenjačem traži čak 22,430 dolara
Honda Civic SiR
 eBay

U moru novih električnih i hibridnih modela, čini se kako stariji sportski modeli sve bolje drže cijenu s obzirom na to da potencijalnim nude povratak "u stare dane". Među njima je definitivno sedma generacija Honde Civic u Type R izdanju, ali i u SiR izvedbi.

image
Honda Civic SiR
eBay

Upravo je Civic SiR ovih dana osvanuo na eBay-u, a pozornost mnogih odmah je privukla cijenom. Naime, prodavatelj za svoj primjerak traži nemalih 29,500 kanadskih dolara, odnosno oko 22,430 američkih dolara. To znači da svoj primjerak iz 2003. godine cijeni kao i novu Hondu Civic.

image
Honda Civic SiR
eBay

Riječ je inače o modelu proizvedenom u Velikoj Britaniji koji je dovezen u Kanadu, a od 2003. godine pa do danas odvozio je tak 15,500 kilometara!

image
Honda Civic SiR
eBay

Uz to, nikad nije vožen po zimi, što znači da je limarija u savršenom stanju - ističe vlasnik u oglasu.Automobil je prvih 17 godina bio kod prvog vlasnika, a sadašnji prodavatelj kupio je automobil prije 2 mjeseca, pa je za pretpostaviti kako je "nanjušio" zaradu. Svi papiru su uredni, a tu su dva ključa. Ispod poklopca se nalazi 2,0-litreni K20A3 četverocilindraš snage 160 KS uz 179 Nm okretnog momenta. Ubrzanje do stotke traje 7,6 sekundi, a sve prati pravi vozački ugođaj 17 godina starog automobila. Ipak, ostaje pitanje - hoće li biti zainteresiranih kupaca s obzirom na visoku cijenu?

image
Honda Civic SiR
eBay

Izvor: eBay

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:30