RENDER

VW GOLF 8 U PRAKTIČNOM IZDANJU: evo kako bi mogla izgledati karavanska izvedba osme generacije Golfa

 

Novi Volkswagen Golf 8 nedavno je startao na svim europskim tržištima, a zasad se nudi samo u izvedbi s 5 vrata. Ljubitelji karavana morat će se još malo strpjeti, no činjenica kako je na cesti uhvaćeno već nekoliko testnih Golf 8 Variant izvedbi govori kako ćemo uskoro i službeno doživjeti (vjerojatno digitalnu) premijeru praktične izvedbe novog Golfa. A za sve one koji ne mogu dočekati službene slike, ruski dizajner sa stranice Kolesa.ru napravio je prilično vjerne rendere uz koje je sve zapravo jasno.

Na prednjem kraju nema nepoznanica - dobro poznato zanimljivo dizajnirano lice sa novim IQ LED svjetlima preuzeto je sa kompaktne izvedbe, dok stražnjim dijelom dominiraju vertikalna LED svjetla koja imaju nešto drugačiji oblik nego kod prethodnika, kao i novi svjetlosni potpis. Prevelikih iznenađenja ipak ne bi trebalo biti.

Još jedna poznata stvar je unutrašnjost koja će donijeti pravu digitalnu revoluciju sa standardnim digitalnim zaslonom i središnji zaslonom osjetljivim na dodir uparenim s novim infotainment sustavom.

Kupci će u ponudi imati niz benzinskih i dizelskih izvedbi, ali i modernih mild-hibridnih izvedbi sa 12-voltnim električnim sustavom za još bolju efikasnost. Novi Golf 8 Variant na tržištu se očekuje do kraja godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:03