VIDEOIGRE

Za sve ljubitelje videoigara: Od sad ćete u Fortniteu moći prilagođavati novi BMW iX2

Smješten na otoku ‘Hypnopolis‘ kojeg je kreirao BMW, konfigurator će biti smješten među zgradama relevantnim za marku

BMW iX2, Fortnite

 BMW; Fortnite

BMW je stvorio vlastitu "igru u igri" Fortnite, gdje će igrači moći konfigurirati vlastitu digitalnu verziju iX2. Time će proizvođač automobila biti prvi koji će omogućiti igračima igre da prilagode automobil.

Smješten na otoku "Hypnopolis" kojeg je kreirao BMW, konfigurator će biti smješten među zgradama relevantnim za marku i uskršnjim jajima koja su razbacana po području igranja. Ispod dvostrukog stošca u BMW Weltu, igrači će moći pronaći "Car Creator".

image

BMW iX2, Fortnite

BMW; Fortnite

Međutim, neće moći odmah konfigurirati svoj iX2. Prvo će morati otključati mogućnost prilagođavanja vozila ispunjavanjem niza izazova. Čak i nakon toga, bit će ograničeni na ono što mogu učiniti.

To je zato što BMW još nije u potpunosti predstavio iX2. Za sada će vozilo biti prekriveno kamuflažom i igrači će biti ograničeni na ograničeni broj "gamificiranih shema boja" i opcija naplataka, te će moći odabrati što se nalazi u njihovom prtljažniku. Nakon što crossover bude predstavljen 11. listopada, konfigurator će biti u potpunosti otključan. Igrači će moći birati između boja modela, kotača i opcija interijera.

image

BMW iX2

BMW

Nakon što prilagode svoj crossover, moći će istražiti otok Hypnopolis i igrati priču usredotočenu na iX2. Otok je ispunjen neboderima, plutajućim mostovima, zelenim površinama, kao i sjedištem tvrtke, poznatim kao "Četiri cilindra", BMW Welt i BMW muzej. Šifra otoka za ulazak u "Hypnopolis" je 3541-0917-2429.

image

BMW iX2

BMW

“Naš otok u online videoigri Fortnite otvara nove prilike za dijalog s ciljnim skupinama sljedeće generacije i oživljava brend u rukama igrača”, rekao je Stefan Ponikova, potpredsjednik za komunikaciju i iskustvo brenda. “Posebno nam je drago što je BMW prva marka koja daje igračima priliku da prilagode digitalno vozilo u Fortniteu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:41