HIGH-LIFE

Za život na visokoj nozi u stilu: Zavirite u urbane vile s dizajnerskim potpisom Lamborghinija

Glavni direktor marketinga predstavio je projekt koji uključuje futurističku i avangardnu arhitekturu s modernim interijerima

Dubai Hills Vista

 Lamborghini

Projekt Dubai Hills Vista, koji bi trebao biti završen 2026. godine, razvio je Emmar Properties, a riječ je o zatvorenoj zajednici od 40 vila s prostranim vrtovima, privatnim bazenima i mnoštvo parkinga za talijanske superautomobile.

image

Dubai Hills Vista

Lamborghini

Ono po čemu se Dubai Hills Vista ističe su obilježja Lamborghinijevog dizajna koji uključuje futurističku i avangardnu arhitekturu s modernim interijerima. 'Kupci mogu naručiti interijer inspiriran Lamborghinijem koji sadrži ekskluzivne kolekcije Lamborghinijevog namještaja koji će donijeti Lamborghinijevu bit u svakodnevni život'.

image

Dubai Hills Vista

Lamborghini

Iako se nije ulazilo u pojedinosti, fotografije prikazuju elegantnu kuhinju s kutnim otokom i ugrađenim prostorom za sjedenje. U dnevnoj sobi nalazi se elegantan namještaj i mnoštvo šesterokutnih akcenata inspiriranih Lamborghinijem. Blagovaonica sadrži stol s osam sjedala i kutne zidne akcente s policama.

image

Dubai Hills Vista

Lamborghini

Ulazeći u spavaću sobu možemo vidjeti lebdeći krevet s tapeciranim uzglavljem uz zid, viseća svjetla i elegantni tabure. U planu je ukupno četiri različita tipa vila pod nazivom 'V8, V10, V12 i V12I'. Svaka od njih ima šest spavaćih soba te privatni dnevni boravak na krovu. Kupcima će na raspolaganju biti teniski i košarkaški tereni te fitness staze i prostori za piknik.

image

Dubai Hills Vista

Lamborghini

Lamborghinijev glavni direktor marketinga i prodaje, Federico Foschini, nazvao je program 'elegantnim, beskompromisnim i luksuznim životom na najvišoj razini, koji odražava Lamborghinijeva načela dizajna, kvalitete i ekskluzivnosti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:53