RAČUN 4280 DOLARA

Zaboravio zaključati mobitel, pa zabunom putem aplikacije kupio autopilot za svoju Teslu

Pokušao je stornirati kupnju putem Tesline aplikacije no to mu nije polazilo za rukom, pa je na kraju problem rješavala njegova banka
Tesla Model 3
 Tesla

Koliko vam se puta dogodilo da ste mobitel ostavili u hlačama bez da ste ga zaključali, pa ste nakon toga morali objašnjavati polovici imenika kako ste ih slučajno nazvali? Vjerujemo da su mnogi od vas doživjeli takvo što. Ali Vaziri, vlasnik Tesle Model 3 u SAD-u doživio je nešto mnogo neugodnije. Naime, nakon što je nepažnjom mobitel ostavio nezaključan u hlačama, a kada uskoro mu je stigla poruka u kojoj mu se čestita na kupnji Tesla Autopilota. Ostao je u šoku budući da nikad nije koristio Teslinu aplikaciju putem koje je moguće nabaviti i "nadograditi" automobil određenim uslugama poput ove koja stoji 4280 dolara!

Naravno, uslijedila je poruka njegove banke u kojoj ga se obavještava o kupnju, a tada je došlo vrijeme da kontaktira Teslinu službu za korisnike. Iz iste su mu odgovorili kako je potrebno samo pritisnuti "refund" opciju koja se nalazi u mailu koji je dobio prilikom potvrde kupnje te da će na taj način dobiti povrat sredstava, a autopilot neće biti "nadograđen". Ipak, istog nije bilo, pa je Vaziri nazvao banku i zamolio da storniraju njegovu uplatu. Ovo nije prvi takav slučaj, budući da su se mnogi klijenti već žalili na kupnje koje nisu namjerno odradili, budući da Teslina aplikacija ne zahtijeva šifru kako bi se odradile kupnje, pa se u ovakvim situacijama lagano dogode propusti...O svemu je obaviješten i Elon Musk koji se javio na Twitteru na kojem je napisao kako će istražiti što je pošlo po zlu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:37