PRETVOREN U PRAH

Zapalio se ružičasti Lambo: U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđen poznati kolekcionar superauta

Ružičasti Lambo bio je poznat na društvenim mrežama zahvaljujući svom vlasniku koji je preživio nesreću, ali je prebačen u bolnicu

Bryan Salamone, prometna nesreća

 Instagram Screenshot

Cijenjeni američki odvjetnik za razvode Bryan Salamone, poznat je i kao autoentuzijast, a u svijetu vlasnika superautomobila i po tome što je vozio svijetlo skupocjeni ružičasti Lamborghini Aventador SVJ Roadster.

Nažalost, Salamone i baš taj Lamborghini su prije nekoliko dana sudjelovali u žestokoj nesreći na autocesti u američkoj državi New York. Nesreća je bila takvog intenziteta da je Salamone morao biti prebačen helikopterom s mjesta nesreće živ, ali njegovo trenutno stanje nije poznato.

Prema YouTuberu LambroSteveu, koji je svjedočio nesreći, Salamone je pretjecao promet u srednjoj traci autoceste i udario ga je drugi automobil. Zbog toga se njegov Lamborghini zavrtio, zapalio, a zatim ga je udario drugi automobil.

Prema Salamoneovom Instagram računu kojeg vodi osoba zadužena za društvene mreže, slučajni prolaznik je izvukao Salamonea iz gorućeg automobila, a drugi slučajni prolaznik mu je zaustavio krvarenje. Brze akcije te dvije osobe možda su mu spasile život.

Salamone je započeo svoju karijeru kao brakorazvodni odvjetnik u New Yorku, ali njegova ljubav prema superautomobilima i međunarodnom reliju dovela ga je do toga da se pojavljuje u MTV-ovim "Cop Cars and Superstars" i Netflixovom "The Fastest Car". Njegov Lambo čak je prikazan u "Free Guyju", komediji Ryana Reynoldsa iz 2021.

Usto, prikupio je više od milijun dolara za razne dobrotvorne svrhe i veliki je pristaša Toys for Tots i Zaklade Make-a-Wish.

Salamoneov Lamborghini Aventador SVJ Roadster bio je star samo nekoliko mjeseci i tvornički je bio obojen u metalik ružičastu boju s presijavanjem. Unutrašnjost je imala sivu kožu s ružičastim detaljima i šavovima. Njegov 6,5-litreni V12 bio je sposoban za oko 760 KS.

Zajednica vlasnika superautomobila i autoentuzijasta na društvenim mrežama pruža podršku Salamoneu i njegovom timu. Bio je popularna osoba u zajednici, posebno na istočnoj američkoj obali, tako da izljev podrške ne iznenađuje. Srećom, čini se da njegove ozljede nisu opasne po život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 05:41