KLIKOM DO PROVJERENOG RABLJENOG

ZAPOČELA NOVA ERA U AUTOBIZNISU Jučer na kućni prag dostavljen prvi automobil u Hrvatskoj kupljen preko interneta

Da je kupovina automobila iz udobnosti vlastitoga doma moguća osobno se uvjerila i prva korisnica inovativne usluge hrvatske tvrtke AutoZubak Neostar, Anja Komadina koja se odlučila za kupnju rabljenog automobila putem interneta
 Neostar

Prvom primopredajom automobila kupljenog online u Hrvatskoj započela je nova era u autobiznisu koja prati svjetske trendove te koja osim uštede vremena i novca unosi i promjene u navike potencijalnih kupaca automobila u bliskoj budućnosti. Renault Clio isporučen je pred kućni prag ponosne vlasnice Anje Komadine koja nije krila oduševljenje novim načinom kupnje automobila koji je donedavno bio teško zamisliv.

Neostar

"Način prijema, rezervacije, isporuke... sve je odrađeno efikasno i vrhunski uz minimalnu moju asistenciju i u jako kratkom roku. Korištenje ove usluge uvelike mi je olakšalo kupnju automobila i malo sam uzbuđena zbog svega jer je prošlo svega tjedan dana, a vozilo je već tu. Prezadovoljna sam ovom inovacijom." - izjavila je gospođa Komadina.

Neostar

Evo o čemu je riječ: prije nekoliko dana AutoZubak Neostar je započeo s inovativnom online prodajom automobila, a riječ je o potpuno novom načinu kupnje rabljenih automobila koji bi mogao promijeniti dosadašnje uobičajene obrasce ponašanja kupaca prilikom kupnje rabljenih. S obzirom na to da online kupovina uzima sve više maha, a prema službenom izvještaju Državnog zavoda za statistiku prošle je godine čak 33 posto ispitanika u Hrvatskoj kupovalo preko interneta stoga ne čudi ni ovakav online način prodaje automobila.

Neostar

Po pitanju uvođenja ovog inovativnog načina prodaje AutoZubak Neostar na stranici www.neostar.hr nudi potencijalnim kupcima intuitivne alate za pregled ponude rabljenih automobila i pregled samih automobila do u najsitnije detalje, mogućnost rezervacije odabranog automobila, online plaćanje te online dogovor o dostavi automobila na kućnu adresu. Ovakav način kupnje štedi vrijeme, pa i novac i sigurno će mnogi koji traže kvalitetan rabljeni automobil posegnuti za ovom tehnologijom.

Neostar

S obzirom na to da je sigurnost u kvalitetu onoga što kupujemo na internetu jedna od najvažnijih karika u promjeni ponašanja potrošača, AutoZubak Neostar je uveo dvije dodatne inovacije. Kupac uz automobil dobiva i sva osiguranja te dvogodišnje jamstvo i osiguran besplatni servis. To znači da je prodavač prilično siguran u kvalitetu onoga što prodaje. Usto, ako vam se ne svidi automobil koji ste odabrali i koji vam je dostavljen na kućni prag možete ga vratiti u roku do 15 dana. Želimo ugodnu i sretnu vožnju Anji Komadini, prvom kupcu rabljenog automobila putem interneta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:03