POVRATAK FIESTE NA CESTE

ZAVRŠEN NATJEČAJ: Robert Knjaz pronašao je najstariju Fiestu!

 

Na natječaj „Knjaz traži najstariju Fiestu“ prijavio se veliki broj vlasnika Ford Fiesti s područja Republike Hrvatske. U izboru su sudjelovali modeli Ford Fiesti proizvedeni od 1978. godine, preko modela proizvedenih 1980-ih godina sve do Fieste iz 2001.godine.

Pobjednički “makeover“ osvojila je Ford Fiesta iz 1978.godine čiji je vlasnik iz Čakovca.

Robert Knjaz zabilježio je potragu za najstarijom Ford Fiestom i zajedno s vlasnicama natjecateljskih modela ispričao dvije zanimljive priče:

Osim gore spomenutih vlasnica, u natječaju je sudjelovalo nekoliko desetaka vlasnika Ford Fiesti iz raznih dijelova Hrvatske. U izboru je konkurirao raspon modela Ford Fiesti proizvedenih od 1978. godine, preko modela iz 1980-ih godina sve do najmlađe Fieste iz 2001. godine.

Nakon dugotrajne potrage, Robert Knjaz pronašao je najstariju Fiestu u Čakovcu. Pobjednička Fiesta natječaja „Knjaz traži najstariju Fiestu“ bilježi dugu povijest koja se prenosi sa djeda na unuka i datira iz 1978. godine. Pobjednička Fiesta u voznom je stanju od prvog dana, a nedavno je preživjela i požar.

Ford Hrvatska kao organizator natječaja sa zadovoljstvom će obnoviti pobjedničku Fiestu na način da ista nakon “makeovera“ izgleda što bliže originalu.

Kako napreduje “makeover“ pobjedničke Fieste možete pratiti na Ford Hrvatska službenoj Facebook stranici te Ford Hrvatska YouTube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:33