INAČE PETKOM, ALI...

Zbog problema u tiskari novi broj Auto kluba na kioske stiže u subotu, 9. srpnja

Zbog tehničkih problema u tiskari print izdanje Auto kluba neće se naći na kioscima u petak, nego dan kasnije, u subotu, 9. srpnja.

Naslovnica Autoklub

Poštovani Auto klubovci,

Zbog tehničkih problema u tiskari print izdanje Auto kluba neće se naći na kioscima u petak, nego dan kasnije, u subotu, 9. srpnja. Novi, 932. broj naše revije prepune zanimljivih tema iz svijeta automobilizma završili smo još u srijedu, no zbog spomenutih problema u proizvodnji dogodilo se kašnjenje u distribuciji, pa ćete svoje omiljeno štivo u rukama imati 24 sata kasnije nego je to inače slučaj.

Čvrsto vjerujemo, međutim, da vam ovo sitno kašnjenje neće pokvariti užitak čitanja kad vam se novi Auto kub nađe u rukama. U broju 932 donosimo ekskluzivnu reportažu iz Goodwooda, s Festivala brzine. Tamo je osim ekipe iz Rimca bio i Dražen Srdoč iz Rijeke, čiju je kolekcionarsku Hondu NSR 500 u Goodwoodu vozio bivši peterostruki svjetski prvak Mick Doohan koji je baš na tom motociklu osvajao titule.

Osim toga, objašnjavamo i zašto policija češće ne sankcionira kampiranje u lijevoj traci i druge nepodopštine na autocesti, donosimo test ekskluzivnog, gotovo 1,4 milijuna vrijednog Range Rovera, ali i pregled rabljenih gradskih mališana dostupnih za manje od 5000 eura te brojne druge zanimljivosti. Nadamo se prihvaćate našu ispriku zbog kašnjenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:31