AKTUALNO

Želimo brz oporavak: Jay Leno prebačen u bolnicu zbog ozbiljnih opeklina

TMZ javlja da je plamen spalio lijevu stranu Lenovog lica, no na sreću, oko i uho nisu stradali

Jay Leno

 Profimedia

Jay Leno, voditelj emisije "Garaža Jay Lena" i bivši dugogodišnji voditelj "Tonight Showa", prebačen je u centar za opekline nakon što je zadobio ozbiljne ozljede u svojoj garaži u Los Angelesu u Kaliforniji.

TMZ javlja da je plamen spalio lijevu stranu Lenovog lica, no na sreću, oko i uho nisu stradali. Njegovo točno stanje u ovom trenutku, nažalost, nisu poznati, ali ozljeda je bila dovoljno ozbiljna da je automobilski as otkazao sve svoje angažmane tijekom tjedna. Njegov YouTube kanal nastavlja s radom, a danas je objavio novi video.

image

Jay Leno

Profimedia

People izvještava da komičar nije mogao prisustvovati planiranom nastupu na konferenciji u Las Vegasu u Nevadi 13. studenoga, zbog "ozbiljnog hitnog medicinskog stanja". U e-mailu poslanoj sudionicima događaja navedeno je da je Leno živ. "Njegova obitelj nije nam mogla dati puno detalja, ali dogodio se vrlo ozbiljan medicinski hitan slučaj koji sprječava Jaya da putuje", piše u e-poruci. "Sve što znamo je da je živ, stoga večeras upućujemo molitve njemu i njegovoj obitelji."

image

Jay Leno

Profimedia

Leno je nevjerojatan kolekcionar klasičnih i neobičnih vozila, a njegova garaža sadrži više od 180 vozila. Za sada nije jasno što je izazvalo požar. Dok zapaljive tekućine i brtve koje cure znače da postoji rizik od požara kod većine klasičnih vozila, njegova zbirka također sadrži izbor vozila na parni pogon, kao što je bijeli Model M iz 1909. godine.

Takva vozila koriste plinski plamen za zagrijavanje vode i plin heksan za održavanje upaljenog kontrolnog svjetla, kao i ulje za podmazivanje motora. Takvi primjerci također zahtijevaju dosta održavanja kako bi ispravno radili, tako da je to možda uzrokovalo nesreću.

image

Jay Leno

Profimedia

Gospodinu Lenu želimo brz oporavak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:57