AKTUALNO

Zeznuta situacija: Kamion izazvao lančani sudar nakon što je po autocesti izlio ljudski izmet

Smeđa tvar prekrila je međudržavnu cestu i učinila uvjete iznenađujuće skliskim. To je rezultiralo višestrukim nesrećama

Screenshot incidenta

 Web Screenshot

Gadna situacija odvijala se u ponedjeljak navečer na sjevernoj autocesti u američkom Connecticutu, dok je državna policija reagirala na izvješća o velikom kamionu koji je prosuo "nepoznatu tvar" na kolnik.

Smeđa tvar prekrila je međudržavnu cestu i učinila uvjete iznenađujuće skliskim. To je rezultiralo višestrukim nesrećama, uključujući jednu u kojoj su sudjelovala dva kruzera državne policije Connecticuta.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Vozač kamiona nastavio je dalje dok ga nije kontaktirao njegov poslodavac, koji mu je rekao da stane i pričeka policiju. Nakon što su ga sustigli, otkrili su da je situacija gora nego što je itko mogao zamisliti jer je 34-godišnji Shaky Joseph vozio kamion Mack s "neosiguranim teretom iz kojeg curi ljudski otpad".

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Sažeci nesreća koje je objavila državna policija Connecticuta tvrde da je Joseph bio "svjestan curenja", ali je unatoč tome nastavio voziti. Kao rezultat svojih postupaka, Joseph je “optužen za kršenje više točaka prometnog zakona: Neoprezno ugrožavanje 1. stupnja, Neoprezna vožnja i Upravljanje motornim vozilom s neučvršćenim teretom. Obrađen je i pušten nakon što je uplatio 25.000 dolara (22.350 eura) jamčevine.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Svi ostali imali su gadan nered s kojim su se morali nositi, a autocesta je bila zatvorena otprilike tri sata. Što se tiče vozila koja su sudjelovala u nesrećama, bili su to Fordovi policijski Interceptori, tegljač Freightliner, motocikl Honda CBR600RR, Toyota Avalon, Honda Civic, Honda CR-V... Iako nema izvještaja o većim ozljedama, ne možete ne razmišljati o jadnom motociklistu i njihovoj pokvarenoj večeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:16