HEROJ ULICE

‘Zlo mi je od divljaka‘: Pogledajte kako je otac troje djece stao na kraj bahatim vozačima

Vlasnik frizerskog salona navukao je reflektirajući prsluk i uperio ‘pištolj‘ u automobile

Paul Johnson

 Facebook/ Johnson Gentlemen‘s Hair Salon - Johnno‘s/

Paul Johnson (51), otac troje djece iz Northwicha u Velikoj Britaniji smislio je do sad neviđeni način borbe protiv divljaka na cestama.

U pauzi između dva klijenta, Paul je izašao iz frizerskog salona na cestu i usmjerio ‘pištolj‘ prema automobilima. Iako je prvo bila riječ o šali, Johnson tvrdi da ga je reakcija vozača iznenadila i da sada svako malo izlazi na cestu sa svojim ‘radarom‘.

‘Dosta mi je divljaka koji jure mojom ulicom. Uzeo sam reflektirajući prsluk iz automobila, sušilo za kosu i izašao na cestu napraviti reda‘ - kroz smijeh govori frizer.

Ne bi vjerovali, ali napravio sam odličan posao, vozači ne samo da usporavaju nego i potpuno zaustavljaju automobile ispred mog radara - kaže Johnson za DailyMail.

image

Paul Johnson ispred frizerskog salona

Facebook/ Johnson Gentlemen‘s Hair Salon - Johnno‘s/

No, kada shvate o čemu je riječ, vozači krenu trubiti ili prasnu u smijeh jer ne mogu vjerovati kakvu sam im foru prodao.

‘Priča se brzo proširila gradom, zvali su me mnogi ljudi koji me traže da dođem u njihovu ulicu s lažnim radarom mjeriti brzinu.

Naravno da ne mislim ovo raditi stalno, ali sudeći po reakcijama ljudi, svima nam je dobro došlo malo zezancije. Usput sam i napravio dobru reklamu svom frizerskom salonu‘ - zaključuje Johnson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:34