TUNING

ABT već nudi doradu za osvježeni Audi A5 Sportback koji dobiva novi izgled i više snage!

Za sve one koji žele biti zapaženi stručnjaci iz Kemptena pripremili su niz vizualnih rješenja...
Audi A5 ABT
 ABT

Njemačka tuning kuća radi punom parom. Njihov najnoviji projekt vezan je naime uz osvježeni Audi A5 u Coupe i Sportback izvedbama koje su tek prije nekoliko mjeseci stigle na tržište. A sada se svima onima koji žele zapapriti stvari nudi vizualna dorada, ali i tuning motora.

image
Audi A5 ABT
ABT

Krenimo od samih vizualnih dodataka - u ponudi su novi karbonski spojler, 19 ili 20-inčni naplaci koji mogu biti u različitim bojama kao i nove opruge. One pritom spuštaju automobil do 40 mm čime se dobiva i na držanju ali i na vizualnom dojmu.

image
Audi A5 ABT
ABT

Iako slike unutrašnjosti nisu objavljene, iz ABT-a ističu kako je moguće personalizirati istu materijalima poput alkantare, a po običaju se nude elementi s potpisom i logom njemačke tuning kuće.

image
Audi A5 ABT
ABT

Naravno, stvari ne staju samo na dizajnu, budući da će se nuditi i povećanja snage motora. Tako primjerice snaga modela 45 TDI koji serijski broji 231 KS uz 500 Nm okretnog momenta može narasti na 268 KS uz 540 Nm.

image
Audi A5 ABT
ABT

Verzije 40 TDI sa 190 KS i 45 TFSI sa 265 KS trenunto se testiraju od strane ABT-a te će inženjeri uskoro ponuditi brojke i opcija za spomenute motore. Dakle, kome "obični" Audi A5 nije dovoljno agresivan ili brz, uvijek može posjetiti radionu ovih stručnjaka iz Kemptena...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:22