DOBAR POSAO U ABT-u

ABT VEĆ UŠMINKAO NOVI VOLKSWAGEN TOUAREG: Uz atraktivne 22-inčne naplatke nudi se i povećanje snage 3,0-litrenog dizelaša na 330 KS i 650 Nm!

 
 ABT

Novi Volkswagen Touareg nedavno je stigao na tržište, a kako to obično biva, njemačka tuning kuća ABT već je ponudila svoju dorađenu verziju moćnog i luksuznog SUV iz Wolfsburga. Kao što možete vidjeti sa slika, Touareg je postavljen na nove ABT SPORT GR naplatke lakirane u crno koji se nude u dimenzijama od 20 do 22 cola.

ABT

Moramo priznati da kombinacija crne karoserije i masivnih crnih naplataka izgleda moćno. Kako ne bi bilo zabune, ABT nudi i oznake na prednjem i stražnjem dijelu kojima vlasnici mogu dati do znanja da nemaju samo serijsku izvedbu.

ABT

Još zanimljivije od vizualne dorade je naravno povećanje snage motora. Nova generacija Touarega se zasad nudi sa 3,0-litrenim dizelskim TDI motorom snage 286 KS, što je uz 600 Nm okretnog momenta za većinu vozača i više nego dovoljno. Ipak, za one zahtjevnije ABT može povećati snagu na 330 KS, dok okretni moment raste na visokih 650 Nm okretnog momenta!

ABT

Ako vam i to nije dovoljno, morat ćete pričekati da Volkswagen na tržište plasira najavljeni V8 dizelski motor od 421 KS i 900 Nm okretnog momenta! Sigurni smo kako će stručnjaci iz ABT-a i u toj varijanti naći načina da dodatno povećaju snagu i zadovolje apetite svojih kupaca...

ABT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:34