USLUGA NA NAJVIŠOJ RAZIN

AKO VOZITE BENTLEY više nikada nećete morati trošiti vrijeme u redu na benzinskoj. Proizvođač se potrudio da vam se gorivo puni kod kuće!

Bentley je uslugu vezanu uz svoje proizvode odveo na višu razinu ponudivši svojim kupcima u Kaliforniji uslugu dostave goriva, pa tako više nikad ne moraju čekati u redu sa "običnim smrtnicima"
 Filld

Bentley u svojoj ponudi ima neke od najluksuznijih automobila na svijetu. Direktor prodaje Benetleya izjavio je kako vlasništvo Bentleya nije samo posjedovanje automobila, već čitavo iskustvo. Kako bi uz luksuzni proizvod i sama usluga bila na razini, u Bentleyu neprestano traže mjesta za dodatno poboljšanje usluga i zadovoljavanje najzahtjevnijih potreba kupaca. Tako su nedavno sklopili ugovor sa kompanijom Filld.

Filld

Time je vlasnicima Bentleya (trenutno onima u Kaliforniji, ali u Bentleyu planiraju proširiti uslugu i na druga područja na kojima će biti interesa) omogućeno da svoje gorivo mogu naručiti na kućni prag ili neku drugu lokaciju na kojoj se njihov Bentley nalazi. Time više ne moraju "gubiti" vrijeme na odlaske po gorivo i čekanja u redu za benzinsku postaju. Stvar funkcionira tako da korisnici preko aplikacije "Filld for Bentley" odabiru vrijeme dostave goriva, a aplikacija automatski ima umreženo njihovo vozilo te zna na kojoj se ono lokaciji nalazi. U dogovoreno vrijeme dolazi zaposlenik Filld-a sa kamionetom opremljenim spremnicima goriva.

Filld

Korisnici usluge plaćaju cijenu benzina sa postaje uvećanu za troškove dostave.Iz Bentleya navode kako je cilj ove usluge uštedjeti korisnicima vrijeme koje njihovim korisnicima predstavlja najveći luksuz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:33