FOTO, VIDEO

Ali, zašto? Pogledajte Teslu Model 3 s lažnim ispuhom i generatorom zvuka...

Vlasnik je zaista bio spreman potrošiti veću svotu novca kako bi postigao autentičan osjećaj automobila s unutarnjim izgaranjem
Tesla Model 3
 YouTube Screenshot

Prije nekoliko dana, na Redditu je osvanula fotografija crvene Tesle Model 3 koja je opremljena ogromnim stražnjim krilom i četverostrukim ispušnim cijevima. Izgleda da je taj Model 3 već prije bio tema jednog nizozemskog YouTube kanala prošle godine, što nam daje detaljni pregled ovog EV-a.

image
Tesla Model 3
YouTube Screenshot

Osim što je omotana u kromiranu zelenu nijansu, najviše se ističe masivno stražnje krilo, koje nije jedini aerodinamični dodatak – tu je i novi razdjelnik prednjeg branika te jedinstveni pragovi. Model 3 je također opremljen crnim alu-naplatcima, rešetkama od karbonskih vlakana preko stražnjih bočnih stakala, jedinstvenim zadnjim svjetlima, dok sprijeda ima dodatan par. Uz to, ugrađen je i zračni sustav ovjesa.

Na Instagramu vlasnika može se vidjeti da je i interijer preuređen, uključujući trkaća Sparco sjedala, sportski kavez, detalje od karbonskih vlakana, a ugrađen je i sustav ambijentalne rasvjete. Međutim, možda su najčudnija modifikacija četverostruke ispušne cijevi koje su, s obzirom na to da je Model 3 'čisti' EV, potpuno besmislene.

image
Tesla Model 3
YouTube Screenshot

Vlasnik je zaista bio spreman potrošiti veću svotu novca kako bi postigao autentičan osjećaj automobila s unutarnjim izgaranjem, pa je Model 3 opremio lažnim generatorom zvuka, a točnije, čini se kako je riječ o Milltek Sport sustavu, koji uključuje par zvučnika ispod karoserije i omogućuje upravljanje zvukom 'ispuha' preko mobilne aplikacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:16