KODNO IME B35S

BABY AMG U REŽIJI BRABUSA: A35 nakon tretmana njemačkog tunera broji 365 KS i do stotke juri za 4,4 sekunde!

 
 Brabus

Na salonu u Frankfurtu koji za 2 tjedna otvara svoja vrata medijima osim proizvođača automobila izlagat će i mnoštvo tuning kuća. Među njima se posebno ističe Brabus koji će na svom štandu između ostalog prikazati svoju verziju Mercedesa A35 AMG. Brabus je odlučio povećati snagu i ponuditi vizualne dorade. Krenimo od snage motora – Brabus nudi dvije opcije. Uz prvu snaga 2,0-litrenog četverocilindraša raste za 44 KS, na okruglih 350 KS uz 460 Nm okretnog momenta.

Foto: Brabus

Za one zahtjevnije tu je opcija „PowerXtra+” uz koju snaga raste na 365 KS uz 486 Nm okretnog momenta. To je već ozbiljna brojka uz koju se A35 AMG opasno približava modelu A45 AMG koji broji 387 KS u standardnoj izvedbi. Sprint do stotke za Brabusovog jurišnika traje 4,4 sekunde, a snaga se prenosi na sve kotače putem 7-stupanjske automatike.

Ljubitelji dobrog zvuka trebali bi doći na svoje budući da Brabus nudi svoj novi ispušni sustav koji će (nadamo se) rezultirati prodornijim zvukom. Što se tiče vizualnih promjena, u Brabusu su odlučili nadodati mnoštvo aerodinamičnih elemenata na prednji odbojnik. Sav krom zamijenjen je sjajno crnim elementima koji u kombinaciji s novim Brabus Monoblock T 19-inčnim crnim naplacima izgledaju odlično.

Stražnjim dijelom dominiraju karbonski nastavci ispušnog sustava kao i novi, veći fiksni spojler. Premijeru za javnost imat će na salonu u Frankfurtu kada će zainteresirani kupci moći saznati i cijene ovih dorada. Ako cijela priča stoji manje nego A45 AMG, mnogima će se ovakva igra (kupnja modela A35 AMG i tuning u Brabusu) isplatiti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:23