VOZAČKI ANTITALENT

Bježite ljudi, ide Pep Guardiola! Trener Manchester Cityja je totalna štetočina za volanom

Od kada je stigao u Manchester razbio je ili oštetio automobile u vrijednosti od pola milijuna eura

Pep Guardiola

 Ronny Hartmann/AFP/Bentley

Pep Guardiola jedan je od najvećih trenera današnjice. Španjolski genijalac trenutno je za kormilom Manchester Cityja s kojim niže fenomenalne rezultate, no njegovu sedmogodišnju epizodu na Otoku obilježile su i nevjerojatne bizarnosti na cesti.

Kako navodi britanski TheSun, Guardiola je do sad porazbijao ili oštetio četiri automobila u vrijednosti od pola milijuna eura.

Prvo je razbio Mercedes GLE vrijedan 90.000 eura, a stradali su i Mini Cooper (35.000 eura) te Bentley Continental (230.000 eura). Na popisu je i Range Rover vrijedan 170.000 eura u kojeg je Pep umjesto benzina natočio dizel.

Iz kluba su poručili da mu je olakotna okolnost vožnja na ‘pogrešnoj strani ulice‘, ali da su svjesni kako je njihov trener briljantan u mnogim stvarima, ali ne i za volanom.

Slično razmišljaju i autori knjige ‘Pep‘s City‘ koji su napisali da je njegova svaka vožnja borba koja u pravilu završava s ponekim oštećenjem.

image

Pep Guardiola

AFP

‘Pepa prati reputacija lošeg vozača još od kada je bio trener Barcelone, a od kada je stigao u Manchester - promijenio je već četiri automobila.

Nema smisla nabrajati njegove vozačke avanture, dovoljno je reći da retrovizori na njegovim automobilima ne traju dugo‘ - navode autori knjige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:38