AUKCIJA

BMW Serije 7 u kojem je ubijen poznati reper još uvijek se prodaje za 1,6 milijuna eura

Zanimanje za Tupac Shakurov BMW Serije 7 poraslo je nakon što je policija pretresla dom ujaka ključnog osumnjičenika

BMW Serija 7 (E38) 750iL

 Celebrity Cars

BMW Serije 7 iz 1996. u kojem je poginuo reper Tupac Shakur trenutno traži novog vlasnika, ali dolazi s nevjerojatnom traženom cijenom. Prvi put smo pisali o Tupacovom BMW-u E38 750iL još u siječnju 2020., kada je stavljen na prodaju putem Celebrity Cars u Las Vegasu za 1,75 milijuna dolara (1,6 milijuna eura).

image

BMW Serija 7 (E38) 750iL

Celebrity Cars

Automobil i dalje ostaje na prodaji od istog trgovca u Las Vegasu i po istoj traženoj cijeni. Hoće li se ikada prodati? U razgovoru s ABC 13 KTNV Las Vegas, generalni direktor Celebrity Carsa Ryan Hamilton rekao je da je interes za automobil porastao u posljednja dva tjedna nakon što se saznalo da je policija pretražila dom čovjeka u Nevadi koji je povezan s Tupacovim ubojstvom.

image

BMW Serija 7 (E38) 750iL

Celebrity Cars

Vlasti su pretražile dom Duanea ‘Keffe D‘ Davisa, ujaka Orlanda Andersona koji je bio Shakurov rival i dugo smatran osumnjičenikom za ubojstvo, izvještava AP News. "Imali smo dosta međunarodnog interesa, a to su obično najozbiljniji kupci", rekao je Hamilton. “Tupac i ono što je učinio je svjetski fenomen".

image

BMW Serija 7 (E38) 750iL

Celebrity Cars

Značaj ove Serije 7 nije bio poznat sve do otprilike 2017. Hamilton kaže da je nakon što je upucan u pucnjavi iz vozila u kojoj je ubijen Shakur, popravljen i zatim prodan široj javnosti. Automobil je potom prodan više puta tijekom godina, iako je 2020. prvi put naišao na naš radar.

image

BMW Serija 7 (E38) 750iL

Celebrity Cars

Celebrity Cars pokušao je prodati automobil u TV seriji Zvijezde zalagaonice još 2018., ali dogovor nikada nije ostvaren. Očito, kolekcionari i entuzijasti ne žele kupiti automobil u kojem je upucan Tupac Shakur, pogotovo jer su mnogi originalni paneli karoserije uklonjeni, što znači da je to u biti samo obični 750iL iz 1996.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 11:05