JE LI PRETJERAO?

BRITANSKA ELEGANCIJA I AMERIČKA SNAGA - ovaj vlasnik odlučio je svoj Dodge Challenger presvući u foliju s uzorkom svoje omiljene modne marke Burberry!

 
 Reddit

Na Redditu je nedavno osvanuo jedan od najluđih primjeraka Dodgea Challengera. Ne, automobil nije posebno modificiran ili dorađen, ali je zato karoserija presvučena folijom s uzorkom ni više ni manje nego britanske marke Burberry. Očito je da je vlasnik veliki obožavatelj ove modne kuće, a ako kako „ne bi bilo zabune” na gume je stavljao veliki natpis „Burberry Jesus”.

Reddit

Vidjeti ovakvu foliju na automobilu je dosta neobično, posebno kada je riječ o američkom monstrumu, dok Burberry uglavnom vežemo uz aristokraciju (ova modna marka je odijevala brojne svjetske ličnosti, pa su tako primjerice Kraljica Elizabeta II. i Winston Churchill nosili Burberry) i modno osviještene ljude. S druge strane, Dodge Challenger je američka ikona sa monstruoznim V8 motorom, pa je ovo kombinacija dvije potpune suprotnosti...Što vi kažete na ovakav način izražavanja ljubavi prema modi?

Reddit

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2023 03:40