KOMBI TURIZAM

COOL IDEJA I ZA DOMAĆE IZNAJMLJIVAČE: Stari Mercedes kombi L406 pretvorili u smještajni objekt kojeg sada nude na Airbnbu!

 
 Youtube screenshot

Tko ima zanimljivo zemljište, bavio bi se turizmom, ali nema građevinsku dozvolu - evo dobre ideje! naime, pomalo zaboravljeni Mercedesov L406, minibus iz 1968. godine nakon niza godina na prometnicama danas je dobio neobičnu ulogu; vlasnici su ga odlučili urediti i ponuditi na popularnoj stranici za traženje smještaja -Airbnbu. Svoj životni put ovaj model je započeo daleke 1968. godine u rukama šefa vatrogasne postaje u Gothenburgu u Švedskoj, a nakon toga kupio ga je bračni par iz Danske koji se umjesto restauracije i dodatnog "nabijanja kilometara" odlučio na inovativno rješenje. Mercedes je tako postao mjesto za smještaj putnika koji traže alternativan oblik smještaja.

Kao što možete vidjeti u videu, ovaj "minibus" posebno je uređen za prihvat gostiju, pa tako ima veliki krevet i kauč, a za privatnost se brinu zavjese na prozorima. Za potpuni ugođaj tu su i "okućnica" i vrt sa stolom. U svakom slučaju, ako mislite posjetiti Hvitsten u Norveškoj, ovo je jedan od mogućih smještaja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:33