drska krađa

DALI SI TRUDA U KRAĐI MOTO IKONE OD 40.000 EURA Probušili rupu u zidu kao u filmu i pod okriljem noći nestali s ukradenim Ducatijem Panigale V4R!

 
 STEVE WILF MOORE FACEBOOK

Nesvakidašnja krađa dogodila se prošli tjedan u salonu Ducati modela u Winchesteru. U gotovo filmskom scenariju lopov(i) su izbušili rupu u zidu salona i kroz nju izveli 39.000 eura vrijedan novi Ducati Panigale V4 R.

Pritom se čini kako je motocikl prilikom ovog pothvata oštećen budući da je rupa niža od samog modela. Sve se odvilo oko 10 sati navečer, a da motocikl nedostaje otkriveno je tek ujutro.

Zaposlenici su, kada su otvorili salon, osjetili kako je prostor hladan i osjetili vjetar. Nije dugo trebalo da otkriju kako model koji predstavlja vrh ponude nedostaje, a pored tog mjesta je naravno uočena i rupa u zidu.

STEVE WILF MOORE FACEBOOK

Naravno, kod ovakvih pljački odmah se postavlja pitanje je li ovo bio „posao iznutra”, budući da primjerice bivši zaposlenici mogu imati sve detalje vezane uz dolazak pojedinih modela u salon, kao i slabih točaka salona po pitanju sigurnosti.

STEVE WILF MOORE FACEBOOK

„Svim bivšim zaposlenicima vjerujem i u njima sam s dobrim odnosima”, napisao je vlasnik salona Moore de nadodao kako je ovdje riječ o maloj kompaniji s visokim međusobnim povjerenjem. U svakom slučaju, policija istražuje slučaj...

STEVE WILF MOORE FACEBOOK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:29