tuning

Ekstremna transformacija Opelovog hibridnog kompakta: Ovo je Irmscher Astra IRC s 260 KS

Prerada ne samo da budi uspomene na legendarni OPC, već ima ponešto i iz svijeta relija

Irmscher Opel Astra IRC

 Irmscher

Opel Astra OPC X-treme iz 2001. godine s 4,0-litrenim V8 strojem od 444 KS i karoserijom od karbona i cjevastim okvirom ostaje urezana u pamćenje ljubitelja Opela kao studija koja je zasjala svojom snagom i stilom, ali koja nije krenula u serijsku proizvodnju.

Sada, Irmscher, poznati tuner Opela izaziva maštu s njihovom najnovijom kreacijom - Opel Astra IRC. Ova ekstremna prerada ne samo da budi uspomene na legendarni OPC, već ima ponešto i iz svijeta relija, inspiriran svjetskim prvenstvom i WRC automobilima.

image

Irmscher Opel Astra IRC

Irmscher

Na prvi pogled, prednji dio vozila otkriva agresivan dizajn s pažljivo oblikovanim proširenjima i otvorima za zrak, jasno razlikujući IRC od standardne Astre. Irmscher maska hladnjaka, s prepoznatljivim Opel Vizor "licem", predstavlja svojevrstan pečat prepoznatljivosti. Spušten ovjes, proširena karoserija i veliko krilo točka su na "i".

Irmscher nije zanemario ni performanse. Sa ciljem postizanja 260 KS, ovaj model se pozicionira iznad standardne Astra GSe s plug-in hibridnim pogonom od 225 KS. Potencijalno proizveden u limitiranoj seriji, Irmscher Astra IRC mogla bi biti "prava stvar" za Opelaše.

Ova prerada nije samo automobil - to je i izjava jer je Irmscher je uspio uhvatiti duh prošlosti i spojiti ga s tehnologijom budućnosti, stvarajući auto koje ne samo da pomiče granice, već ih potpuno prekraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:18