TUNING

Ferrarijev Tailor Made program savršen je za personalizaciju: Pogledajte ovaj SF90 Spider po želji

Ferrarijev Tailor Made program savršen je za kupce koji žele još veći opseg personalizacije nego što talijanska marka obično nudi

Ferrari SF90 Spider

 Ferrari Tailor Made

Ferrarijev Tailor Made program savršen je za kupce koji žele još veći opseg personalizacije nego što talijanska marka obično nudi, a ovaj SF90 Spider je odličan primjer.

image

Ferrari SF90 Spider

Ferrari Tailor Made

Umjesto da se odluči za svijetlu i upadljivu boju, vlasnik ovog Ferrarija SF90 Spider odlučio ga je obojiti u Grigio Competizione, nijansu sive/srebrne koja savršeno pristaje superautomobilu i pomaže u isticanju mnogih ključnih dijelova površine i linija karoserije.

image

Ferrari SF90 Spider

Ferrari Tailor Made

U kontrastu s bojom Grigio Competizione nalaze se pruge završene bojama Bianco King (bijela) i Rosso Corsa. Automobil također ima mali broj "7" u crnoj boji s crvenim obrubom na oba vrata. Također možete primijetiti da automobil ima opcijske Scuderia Shields na bokovima i skupi set 20-inčnih karbonskih naplataka.

image

Ferrari SF90 Spider

Ferrari Tailor Made

Crvene kočione čeljusti su također dodatak, a žmigavci daju do znanja da je riječ o modelu za američko tržište. Unutrašnjost je također uvelike prilagođena ukusu vlasnika. Za početak, tu su platnena školjkasta sjedala od karbonskih vlakana obrubljena kombinacijom crvene i crne boje s bijelim kontrastnim obrubom.

image

Ferrari SF90 Spider

Ferrari Tailor Made

Donji dio armaturne ploče također je presvučen crvenom kožom, kao i poluge mjenjača. Ovi crveni detalji nastavljaju se na ručkama vrata i kontrastnim šavovima koji se nalaze posvuda. Mnoštvo dijelova od karbonskih vlakana također se nalazi u cijeloj kabini kao i dijelovi crne kože na instrument ploči i upravljaču.

image

Ferrari SF90 Spider

Ferrari Tailor Made

Slično kao i SF90 Stradale coupe, SF90 Spider koristi 4,0-litreni V8 s dva turba koji proizvodi više od 770 KS. Tri elektromotora proizvode daljnjih 230 KS, što rezultira kombiniranom snagom od oko 1000 KS i 900 Nm okretnog momenta, dovoljno da pošalje automobil do stotke za samo 2,5 sekunde i do 200 km/h za 7 sekundi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:30