AKTUALNO

FERRARIJEVA OFENZIVA MODELA: ove godine trebali bi predstaviti još dva nova modela, spominje se i ulazak u nove segmente tržišta!

 
 Ferrari

Ferrari je prošle godine predstavio čak 5 novih modela uključujući i F8 Tributo, SF90 Stradale te posljednji model u nizu - Romu. Sve je to dio 5-godišnje ofenzive novih modela, a u spomenutom bi razdoblju trebali vidjeti čak 15 noviteta. To znači da će i ova godina donijeti nove modele, a kako piše Autocar, Ferrari će predstaviti dva nova modela do kraja godine. Ipak, ovaj je plan bio potvrđen prije pandemije koronavirusa, pa ostaje za vidjeti hoće li se u Ferrariju moći držati spomenutog plana. Oni su sada naime dio napora usmjerili i na proizvodnju respiratornih ventila i spojnica za zaštitne maske.

Enrico Galliera za Autocar je izjavio kako ih zanima svaki segment tržišta u kojem mogu ponuditi model koji je u skladu s njihovom vizijom, a to su potvrdili i priopćenjem kako će Ferrari kroz dvije godine predstaviti i svoj prvi SUV model.

AutoExpress

"Nastavljamo gledati na nove, za nas neistražene segmente", zaključio je. U svakom slučaju, čini se da nas u idućih nekoliko godina čekaju zanimljive premijere na Ferrarijevim štandovima (naravno, kada cijela ova situacija sa pandemijom prođe).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:26