StoryEditor
AKCIJA PO ULICAMA MILANA

FILM U KOJEM ĆE LJUBITELJI AUTOMOBILA UŽIVATI: u scenama se pojavljuju Lancia Delta Integrale, Alfa Romeo Alfetta, Ferrari 208 GTS Turbo i mnogi drugi

 
 Netflix

Listi filmova koji će se zasigurno svidjeti ljubiteljima automobila možemo pridodati i film „Lo Spietato”, odnosno „Ruthless” (u našem slučaju, „Nemilosrdni”) koji je snimljen prije nekih 11 mjeseci i može se pogledati na Netflixu. Priča prati uspon i pad grupe kriminalaca u Milanu tijekom 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

imcdb.org, NETFLIX
 

Ipak, nama najzanimljiviji dio priče svakako je vezan uz automobile koji se pojavljuju. Da vas odmah razveselimo – veći dio filma odnosi se na jurnjave automobilima, dogovore po garažama u kojima se nalaze kultni modeli kao i bježanja od policije. Dakle, tko voli automobile uistinu će uživati.

imcdb.org, NETFLIX
 

Glavni protagonist – Santo Russo kojeg glumi Riccardo Scamarcio tako vozi niz ekskluzivnih modela – na početku filma ga se može vidjeti u Lamborghiniju Diablu, a u nekoliko navrata vozi i Ferrari 208 GTS Turbo.

imcdb.org, NETFLIX
 

Radnja se tada prebacuje u prošlost, na same Santove početke – dolaska u Milan sa Fiatom 600D te odrađivanja prvih „prljavih” poslova s modelima poput Fiata 125 i Alfa Romeo Alfette.

imcdb.org, NETFLIX

imcdb.org, NETFLIX

Tu su i odlične scene bježanja od policije, kao i niz scena u kojima se dogovaraju poslovi u različitim garažama u kojima su vidljivi ekskluzivni modeli poput Mercedesa SL (W113), Porschea 924, Jaguara E-Type.

imcdb.org, NETFLIX
 

Poslastica za kraj – u jednoj od scena vidjet ćete i Lanciu Deltu HF Integrale...

imcdb.org, NETFLIX

U svakom slučaju, film kojeg će svaki ljubitelj automobila s guštom pogledati. Pogledajte trailer:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 12:49