SAN SNOVA

FOTO: FAN PORSCHEA iz Bangkoka izgradio kuću snova od garaže s automobilima

Na zanimljivu priču naletjeli smo na portalu petrolicius.com, naime, jedan je čovjek iz Tajlanda izgradio najneobičniju kuću snova. Pogledajte kako...
 Tenn

Novinar Ted Gushue posjetio je Tenna Xoomsaia Na Ayudhya u centru Bangkoka koji je izgradio svoj dom na način da središte njegovog mjesta za stanovanje čini garaža sa klasičnim Porsche modelima (i nekoliko originalnih Minija) s obzirom da je riječ o zaluđenom zaljubljeniku u marku iz Stuttgarta.

Foto: Tenn

U razgovoru s urednikom portala petrolicius.com vlasnik kuće Na Ayudhya otkriva kako su automobili njegova inspiracija za sve što u životu, bez obzira radi li se o poslu, hobiju ili osobnom životu. "Želio sam da ostakljeni prostor s automobilima bude središnji dio kuće tako da mogu biti stalno inspiriran pojavom mojih automobila bez obzira ako ih taj dan nisam vozio. Uz moje ideje najviše su mi pomogli ljudi iz arhitektonskog studija BHX Architects koji su predložili da lift prenosi automobile iz garažnog prostora na kat što mi omogućuje da mijenjam aute svakih par dana po želji" - govori Na Ayudhya. Za izgradnju njegovog petrolhead obitavališta trebalo je proći godinu i pol dana od početka do trenutnog stanja, tako da sada u finalu svaki kut njegove kuće ima fokus na središnji dio s garažom. Više o ovom entuzijastu možete saznati na @GTPorscheThailand ili pratite njegov automobilski život na Instagramu @Tennster.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:22