HAGBIS NE BIRA

FOTO: KAD TAJFUN UDARI JAPAN... Pogledajte kako su Japanci na vrijeme spremili svoje jurilice u garaže trgovačkih centara

 
 Tweeter

Snagom uragana kategorije 3 tajfun Hagbis je jučer pogodio Japan, a premda je Valtteri Bottas danas imao lijepo vrijeme za uzeti „kantu” na Suzuki, dan ranije se nikome nije činilo da će nepogoda tako brzo proći teritorij države.

Bez obzira, Japanci kakvi jesu, na vrijeme su sklonili automobile s ulica kako bi sačuvali svoje dragocjene jurilice od vjetra i kiše, a oni koji nemaju vlastite garaže prekrcali su donje razine parkirališta trgovačkih centara.

Spotter 1987Camaro305, poznat kao "japanski automobilski spotter"podijelio je na društvenim mrežama neke od fotki koje je snimio, a riječ je o Chevyju Camaru koji je smjestio na sigurno, kao i o nekoliko automobila svojih prijatelja.

Svi ovi automobili parkirani su u tržnom centru AEON Shin-Urayasu na sjevernom dijelu Tokijskog zaljeva, nedaleko od tokijskog Disneylanda.

Ima još hrpa automobila po garažama, a premda je Mercedes pomeo Ferrari na današnjoj utrci F1, primjerice ovu crvenu Testarossu Hagbis nije ni okrznuo...

Tweeter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:04