TUNING

FOTO: MAYBACH MEĐU PICK-UPOVIMA! Pogledajte Mercedes X-klase u režiji Carlex Designa

 
 Carlex Design

Sam po sebi Mercedes X-klase predstavlja svojevrsni premium pick-up koji je izrastao iz prokušane Nissan Navare temeljem suradnje Mercedesa i alijanse Renault Nissan, a da ukupan dojam može biti još prestižniji i luksuzniji svjedoči atraktivna prerada tunera Carlex Designa. Osim što je X-klasa nedavno dobila potentni V6 dizelski stroj, ekipa iz Carlexa se fokusirala na nastup svoje vizije X-klase i to tako da su Mercedesov pick-up uredili po uzoru na plemeniti Mercedes-Maybach S650 Cabriolet Limited Edition.

Foto: Carlex Design

Tako su prednja maska i naplaci preuzeti direktno s luksuznog kabrioleta, baš kao i najfinija Nappa koža u unutrašnjosti dok je dvobojni lak karoserije identičan onom na S650. Usto prerađeni su i brojni detalji karoserije poput prednjeg i stražnjeg branika, retrovizora, a dodan je i atraktivni stražnji okvir teretnog prostora.

Carlex design

Kao šlag na tortu tu su i amblemi Yacht Edition koji upućuju na činjenicu da ovaj pick-up može bez problema povući i teške terete poput jahti ili luksuznih glisera. U unutrašnjosti pronalazimo posebna Recaro Sportster kožna sjedala, a valja spomenuti da se koža koristila baš svugdje gdje je to bilo moguće. Sve to ima i svoju cijenu pa Carlex preradu naplaćuje od 105.000 eura...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:40